Masivni Dark Souls 3 mod bo že čez nekaj dni dobil demo

Navdušenci nad igrami razvijalca FromSoftware te dni potrpežljivo čakajo na junij, ko bo igra Elden Ring končno prejela svojo prvo in najbrž edino razširitev Shadow of the Erdtree, medtem pa so na lovu za nečim, kar bi jim popestrilo vmesni čas. In že čez nekaj dni bodo dobili želeno, saj je modderska ekipa The Archthrones Team pred kratkim napovedala, da bo njihov pionirski projekt Dark Souls: Archtrones že čez nekaj dni dobil demo, tako da bomo tole impresivno izgledajočo kreacijo, o kateri smo že večkrat pisali, končno lahko tudi praktično preizkusili.

Štorijalno se bo Archthrones odvijal pred tistimi dogodki, ki smo jih ugledali v igri Dark Souls 3, kar je priročen izgovor, da nas bo modderska ekipa zapeljala skozi nekatere že prej videne stopnje, ki pa bodo v modu predrugačene in poseljene z novimi in starimi nasprotniki. Vsi igralni posnetki do sedaj so nakazali malce hitrejši tempo igranja, tako da se bo treba pri igranju pametno izmikati in morda bo pri tem modu bolj izkoristiti hitrejša orožja, saj znajo ogromni dvoročni meči biti preprosto prepočasni za urne nasprotnike.

Grafično gledano je modifikacija videti odlično, a to je bilo tudi pričakovano, saj je Dark Souls 3 še danes videti odlično, ogromne peščene sipine, ki poseljuje na pol razpadajoče stavbe, pa kar kličejo po raziskovanju njenih misterijev.

Mod Dark Souls: Archthrones bo demo dobil 15. marca, razvijalec pa še ni razkril dokončnega datuma izida. Za igranje boste potrebovali licenčno kopijo igre Dark Souls 3 in njegova uradna dodatka Ashes of Ariandel in The Ringed City.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime