Bad Boys 4 dobil prvi uradni napovednik

Osebno na franšizo Podli fantje gojim lepe spomine, saj sem ob spektakularnih eksplozijah drugega dela, ki nam ga je leta 2003 predstavil režiser Michael Bay, naravnost zijal v ekran, nakar sem se še glasno smejal ob smešnih dogodivščinah detektivskega dvojca Mika Lowreyja in Marcusa Burnetta, ki sta ju od vedno zastopala igralca Will Smith in Martin Lawrence.

Franšiza je po drugem delu zamrla za skoraj 20 let in je nato zopet oživela leta 2020 v podobi filma Podli fantje za vedno, za tega pa nisem gojil veliko upanja. Navsezadnje so takšne ponovne oživitve narejene zgolj po iskanju hitrega dobička na račun obujanja spominov, a film je presenetil, saj ob izidu ni prejel res slabih ocen, zaslužek pa je bil bajen: več kot 426 milijonov dolarjev in to v času koronavirusa, ko so kinodvorane obratovale zgolj po naključju.

Mike in Marcus se zdaj ponovno vračata v četrtem filmu Ride or Die in zagotovo se promocijska ekipa te dni tolče po glavi, saj bi bil idealen naslov Bad Boys 4 Life, a žal so to ime izrabili za tretji del. Novo poglavje bo zopet sledilo slavnima detektivoma, ki bosta tokrat poskušala oprati ime policijskega načelnika, vmes pa se bosta sama ujela v velike težave, tako da bosta postala prebežnika pred roko pravice.

Ride or Die ne namerava izumljati tople vode, tako da bomo tudi tukaj spremljali cel kup napetih avtomobilskih in tokrat tudi helikopterskih pregonov, obilo strelske akcije pa bo spremljal vedno prisotni humor, ki se bo napajal tudi iz medsebojne kemije glavnih dveh igralcev. Tako kot prejšnji del bosta tudi tega režirala Adil El Arbi in Bilall Fallah, glede na napovednik pa dvojec enostavno razume, kaj je iz te franšize v začetku drugega tisočletja naredilo tak spektakel.

Bad Boys: Ride or Die v kina prispe 7. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime