Mod Fallout London bo zgrešil originalni datum izida

Ta mesec, na račun nove serije Fallout, ki jo lahko ta hip spremljamo v celoti na pretočnem servisu Prime Video, novice glede te franšize prihajajo iz vseh smeri. Že izdane igre beležijo visoke številke igralcev, polagoma pa se je približeval tudi izid največjega moda za Fallout 4, ki ga že dlje poznamo pod imenom Fallout London, ta pa ima za sabo profesionalno ekipo prostovoljcev, ki bodo postapokaliptično dogajanje prvič preselili izven radioaktivne pušče ZDA.

Izid je bil načrtovan za 23. april, a jim je načrte pomešal razvijalec Bethesda, ki se je namreč odločil ravno zdaj izdati dolgo obljubljeno posodobitev za Fallout 4, ki bo nujna za delovanje moda. Posodobitev je sicer primarno namenjena aktualni generaciji konzol, vendar pa bo izšla tudi na PC-ju in bo s sabo prinesla vrsto izboljšav, vse to pa pomeni, da bodo prejšnji modi igre postali nekompatibilni in enaka usoda bi čakala tudi London, ki bi izšel samo dva dni pred to posodobitvijo.

Razvijalcu tako ni ostalo drugega kot pa da na YouTubu objavi prestavitev izida, za tega pa trenutno nimajo datuma. Ekipa namreč nima vpogleda v to, kaj vse se bo spremenilo v novi posodobitvi in koliko časa bodo potrebovali, da mod naredijo zopet kompatibilen z igro ter zraven še stestirajo vse morebitne hrošče, ki bi se znali pojaviti ob vsem tem stikanju po kodi.

Prav tako je treba imeti na umu, da bo Bethesda zagotovo za to posodobitev izdala še kakšen naknadni popravek, kar bi zopet okvarilo delovanje moda, tako da bi znala ekipa malce počakati, da Fallout 4 prejme vse tiste nujne popravke, ki bodo prišli po posodobitvi, kar bi znalo izid Londona zamakniti za kakšen mesec.

Vse skupaj je en velika bolečina v riti ekipe, ki je leta delala na tej vsebini, zdaj pa so zopet primorani v čakanje in popravljanje že narejenega dela. A po drugi strani je vodja ekipe Dean Carter nad posodobitvijo za Fallout 4 navdušen, saj bodo lahko na ta način tudi sami grafični vidik svojega projekta pripeljali do maksimuma.

Fallout 4 je trenutno na Steamu znižan na vsega 4,99 €, a priporoča se nakup verzije Game of the Year Edition, ki v sebi vsebuje tudi vse DLC-je, ti pa bodo ravno tako potrebni za pravilno delovanje Londona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime