Nekdo je poustvaril GTA 6 napovednik v resničnem življenju

Minuto in pol dolg napovednik za igro GTA 6 bi bil morda še bolj popularen, če bi se premiera zgodila takrat, ko jo je načrtoval Rockstar, a žal je nek brihtnež napovednik predčasno razkril na YouTubu, zaradi česar je moral razvijalec stvar izdati predčasno. Vendar pa so te neprilike bile samo manjša težava, ki blišča videu niso vzele: v samo 24 urah je stvar zabeležila 60 milijonov ogledov, od takrat pa je ta številka narasla na 183 milijonov. Ni slabo za igro, ki ima napovedan izid šele za enkrat v 2025.

Koliko teh ogledov gre pripisati YouTuberju Andrewju Levittu ni znano, a verjetno je tip stvar gledal kot obseden, saj se je odločil natančno rekreirati vse kadre in te poustvariti v resničnem življenju. Naloga je bila velika, vendar pa ne spet nemogoča, saj si napovednik sam sposodi veliko scen, ki so postale viralne in so se odvile znotraj Floride. Andrew se tako ni zapodil v lov za krokodili, niti mu ni bilo treba nag tekati po cesti in z ritjo opletati po strehi avta, saj so ta material priskrbeli nori prebivalci Floride.

Vseeno pa je bilo pred njim veliko dela, zato sta s prijateljem za en teden odpravila na Florido, tam pa sta uspešno poiskala vse tiste lokacije, ki jih vidimo znotraj napovednika in so bile narejene znotraj grafičnega pogona igre. Preko drona sta tako posnela tisti začetni prelet plaže in nočnih ulic Miamija in predstavila tudi svoje verzijo protagonistke Lucie, ki jo internet besno išče vse odkar je izšel originalni napovednik.

Čisto vseh scen pa nista bila zmožna zajeti. Andrew je naknadno izdal tudi video, ki pokaže zaledje snemanja in v enem trenutku se dotakne slavne scene na strehi nekega apartmaja, kjer vidimo prelestno žensko v bikiniju. Žal dostopa do bazena ni dobil, saj je nočitev stala skoraj 5k evrov, kar je bilo preprosto preveč za njegovo produkcijo, zaradi česar tega kadra ni bil zmožen rekreirati.

A celokupno gledano je tole lepa rekreacija napovednika in je veliko boljša od tiste, ki jo je na začetku leta poskušal ustvariti francoski YouTuber CyrilMP4, ki pa je v svoje delo vložil manj truda kot pa Andrew. Ta nas na koncu videa celo nagradi s smešnim kadrom, kjer slavni dvojec protagonistov v rokah držita banane namesto pištol, kar je pametna poteza, drugače bi kakšen mimoidoči stvar vzel zares in bi hitro izza šanka potegnil šibrovko. Nenazadnje je to Florida in Rockstar si je z namenom izbral to lokacijo za svoj navdih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime