Pathfinder: Wrath of the Righteous naslednji mesec dobiva še zadnji DLC

Ljubitelji klasičnih, od zgoraj gledanih RPG izkušenj že nekaj časa lahko uživate v lepem dotoku svežih izkušenj in kar dober košček teh je prišel izpod rok razvijalca Owlcat Games. Ta je nase opozoril leta 2018 z ambicioznim projektom Pathfinder: Kingmaker, nakar so leta 2021 vse svoje naučene lekcije preselili v superiorno nadaljevanje Pathfinder: Wrath of the Righteous. To se je izkazalo za tako uspešno, da si je prislužilo kar dve sezonski prepustnici, razvijalec pa je včeraj najavil še zadnji uradni košček DLC vsebine, imenovan A Dance of Masks.

Po vseh burnih avanturah, ki jih je vaša druščina junakov doživela skozi pretekla leta, je zdaj napočil čas za sprostitev. DLC vas bo vrnil v mesto Kenabres, ki se je vsaj za silo rešilo demonov in prebivalci so skupaj organizirali festival, ki bo vseboval cel kup zabavnih aktivnosti, moč pa se bo tudi malce zavrteti na plesišču in zraven pokramljati z našimi zvestimi spremljevalci. Še posebej nam bodo zanimivi tisti, ki so z nami navezali ljubezenske stike in ta DLC bo za ta razmerja pripeljal nekakšen epilog, Owlcat pa je že potrdil, da bodo vrstice NPC-jev glasovno odigrana, tako da boste dobili maksimalen učinek romanc.

Ne bo se pa vse vrtelo samo okoli plesa in zabave, saj se je na festival prikradla tudi neka neznana sovražna sila, ki jo bo treba izničiti, tako da vas čaka kar nekaj pretepanja, nagrajevanja likov in obešanja novih oklepov in bridkih rezil. A Dance of Masks bo vseboval tudi posebno areno in sovražno trdnjavo, tako da bo celotna situacija vsekakor razgibana.

Pathfinder: Wrath of the Righteous bo svoj zadnji DLC prejel 13. junija, razvijalec Owlcat pa ni napovedal nobene nove igre v tej franšizi. Decembra lani so izdali igro Warhammer 40k: Rogue Trader in imajo zdaj polne roke z izdelavo dodatne vsebine za ta naslov, obenem pa je treba stvar še optimizirati in pobiti cel kup hroščev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime