Tule je prvi prikaz svežega Geralta v 4. sezoni serije The Witcher

Netflix bo iz serije The Witcher iztisnil še dve sezoni, nakar se bo tudi ta saga zaključila, a finalne epizode bodo malce drugačne kot smo jih bili vajeni. Glavni igralec Henry Cavill, ki se je dolgo boril za vlogo Geralta in je na koncu to tudi odlično odigral, se je namreč od serije poslovil že v prejšnji sezoni, saj se je nameraval vrniti v vlogo Supermana, nakar je postal glavni obraz prerojenega Warhammerja. To je bil za tole serijo, ki se v zadnjih dveh sezonah že tako bori s slabimi ocenami, hud udarec in situacijo bo poskušal razrešiti novi igralec Liam Hemsworth, ki je bil kot novi Geralt najavljen dve leti nazaj.

In včeraj smo Liama prvič videli nositi belolaso lasuljo Veščeca in to preko kratkega dražilnika, ki ga je Netflix prilepil na praktično vse svoje družabne kanale. In Liam v novi vlogi ni videti slabo, čeprav je tole res kratki napovednik, sestoječ v bistvu iz enega samega kadra, kjer se Geralt in njegov konj Roach sprehodita skozi meglo, nakar se za njim pojavi senca neke pošasti in končno lahko uzremo Liamov obraz in svetleče oči Witcherja.

Liam Hemsworth je bil v bistvu že ob izidu prve sezone zamišljen in izbran za vlogo Geralta, a mu je to mesto nato prevzel Henry, ki je bil tako strasten do tega projekta, da ustvarjalcem ni ostalo drugega kot pa da mu podarijo nastop. Ob zgornjem dražilniku sem tudi dobil asociacijo na prvo epizodo serije, saj Henryja kot Geralta vidimo v podobnem močvirju, skupaj z zelenkasto barvno paleto in se sprašujem, če je tole res samo naključje ali pa je tole namig producentov o nekakšnem ponovnem rojstvu glavnega junaka. Izvršni producent Tomek Baginski je namreč v intervjuju povedal, da bo menjava igralcev v seriji imela štorijalni smisel, čeprav ni točno povedal, kako nameravajo spočeti tale prehod.

Liama v novi vlogi še nekaj časa ne bomo videli, saj je 4. sezona začela snemanje šele letos aprila, tako da bomo nove epizode dobili nekje ob koncu 2024, če ne celo v začetku 2025. Tega leta se lahko veselimo še animirane serije Sirens of the Deep v kateri bo glas protagonistu posodil Douge Cockle, ki je to nalogo vrhunsko opravil skozi trojico iger razvijalca CD Projekt RED.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime