Epic Games ta teden podarja igro Farming Simulator 22

Franšiza simulacij kmetovanja Farming Simulator je izjemno popularna tudi pri nas in to z razlogom. Razvijalec Giants Software je namreč skozi leta te igre samo izpopolnjeval in gradil na preteklih vzpostavljenih temeljih, dokler nismo prišli do izjemno globoke simulacije, ki vam ob vožnji traktorjev, obdelovanju njiv ter razvažanja izdelkov ponudi ure in ure zabave, ta pa je postala tako razširjena, da se je celo preselila v e-športne vode, Logitech pa je začel s prodajo namenskega skupka pedalk, volana in stranskih gumbov.

Farming Simulator 22 je vsemu skupaj dodal še lepo grafično podobo ter ponudil poglobljeno skrb nad živino. Zunanjemu opazovalcu, ki ni nikoli namočil prstov v to franšizo, bi se morda zdelo bizarno, da nekdo lahko zapravi celo popoldne za pozorno obdelovanje virtualnih njiv, a ko enkrat zadevo preizkusiš sam in se začneš ubadati z optimizacijo ekonomske linije za čim večji izkoristek časa in priliv denarcev, ti privlačnost takšne igralne formule postane hitro jasna.

Vsi ti neverneži lahko zdaj digitalno kmetovanje preizkusijo tudi sami, saj trgovina Epic Games ta teden podarja brezplačne kopije igre Farming Simulator 22. Darilca se podeljujejo v sklopu obilne razprodaje, ki se je začela najprej s podelitvijo igre Dragon Age: Inqusition, ki, tako kot Farming Simulator 22, na tem servisu brezplačno še ni bila podeljena.

Če vam je osnovna zadeva všeč, jo lahko nato še nadgradite z nakupom DLC-jev, ki jih ta igra ponuja cel kup, dodatki pa vam prinesejo uradno licencirano mašinerijo različnih proizvajalcev.

Brezplačna podelitev igre se zaključi 30. maja, nakar na spored pride nov, zaenkrat misteriozni naslov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime