Brad Pitt in George Clooney ponovno združila moči v akcijski komediji Wolfs

Hollywoodska zvezdnika George Clooney in Brad Pitt si na snemanju filma že dolgo nista delila prikolice, čeprav je dvojec poskrbel za konkretno zabavo v skupnih projektih, kot sta filma Igraj svojo igro in Preberi in zažgi. Zdaj že obema poganja siva brada, zato sta bila idealna kandidata za prihajajoči film Wolfs, kjer bosta nastopala v vlogi tistih, ki jih pokličeš ko si zašel v hude težave in bi zaradi njih hitro šel živeti izza rešetk.

Kako točno se tem ljudem reče sicer ne vem, a morda ni naključje, da je takšno podobno vlogo odigral Harvey Keitel v filmu Šund, tam pa je bilo njegovemu liku ime “Wolf”. V Wolfs bomo videli, kaj se zgodi, ko nekdo zašuštra (v tem primeru je to neka ženska, ki jo igra Amy Ryan – najbolj znana po svoji vlogi v seriji Pisarna) in na lokacijo prispeta dva takšna reševalca problemov, vsak od njiju pa ima svoje ideje in od njih ne želi odstopiti.

Film nam poleg akcije obljublja tudi nekaj dobre komedije, saj se denimo že na začetku dvojec muči s pospravljanjem trupla v prtljažnik avta, nakar se razkrije, da tip sploh ni mrtev, čemur sledi divji pregon v BMW-ju, nekdanji umrli pa nato paru ubeži, oblečen samo v spodnjice.

Wolfs je videti kot zabaven in kvaliteten celovečerec, zanj pa se je borilo cel kup pretočnih servisov. Na koncu je zmago pridobil Apple, ki bo stvar sčasoma uvrstil na svoj servis Apple TV+, še predtem pa bo Sony poskrbel za distribucijo filma v kinih, kjer ga bomo spremljali od 20. septembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime