Prihaja nova Astro Bot igra

Prikupni robotek Astro Bot že nekaj časa velja za maskoto konzole PlayStation, razvijalec Team Asobi pa je pri izidu konzole PlayStation 5 in predstavitvi brezplačne platformščine Astro’s Playroom nakazal, da imajo v svoji ekipi izjemno talentirane ljudi in da bi lahko Astro nastopil tudi v igri, ki bi bila več kot samo demo zmogljivosti nove konzole.

Astro’s Playroom je izšel leta 2020 a še danes velja za najboljši prikaz funkcij konzole PlayStation 5, saj zna res dobro izrabiti vse naprednosti kotrolerja DualSense, zdaj pa bomo vso to zabavo lahko podoživeli v uradnem nadaljevanju, ki nosi preprosto ime Astro Bot.

Igralno se stvar, vsaj na prvi napovednik, ni bistveno spremenila od napovednika. Astro Bot bo še vedno platformščina, ki bo vsebovala veliko referenc na PlayStationove licence. V enem segmentu bo treba celo zajahati virtualno verzijo konzole PS5, ki se spremeni v ogromno vesoljsko ladjo, ki mora obračunati z enako napihnjenim nasprotnikom.

Ostali kadri nam prikažejo izjemno pisano igro, ki je videti presneto zabavno, Astro pa na svoji poti tokrat ne bo čisto sam, saj bo lahko na hrbet posadil prikupnega psička, ki ga bo lahko vsake toliko malce polizal po obrazu. Za premagovanje ovir bo treba veliko skakati in vihteti pesti, ki se lahko preko vzmeti sprožijo zelo daleč, kontroler DualSense pa bo zopet lahko pokazal vse svoje čare – tako kot na konzolo, se bo Astro tudi nanj usedel in dvignil v zrak.

Astro Bot izide 6. septembra in verjetno nam ni treba posebej poudarjati, da ga bomo lahko izkusili zgolj na konzoli PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime