Epic Games podarja potezno igro Marvel’s Midnight Suns

Razprodaja založnika Epic Games se počasi bliža h koncu in skladno s tem je včeraj v ponudbi brezplačnih iger zaživel še zadnji “misteriozni” naslov. To je postal Marvel’s Midnight Suns, ki izšel konec leta 2022 in si je pri nas prislužil visoko oceno, a to mu ni preveč pomagalo na blagajnah.

Gre za potezno strategijo, kjer v glavni vlogi nastopajo popularni Marvelovi junaki. Stvar je izjemno napeta in preprosto zabavna, kar smo od zadeve tudi pričakovali, saj za igro stoji razvijalec Firaxis Games, ki je pri snovanju tega naslova uporabil vse učne lekcije iz njihove serije iger XCOM. Tako smo bili priča poteznemu boju, ki pa je bil tule začinjen s sistemom kart in te smo pri igranju izdatno uporabljali za spočetje posebnih napadov. Morda so ravno te karte kakšnega igralca, ki si je želel le čiste igralne formule iger XCOM, odvrnile od nakupa, kar je škoda, saj je Midnight Suns pod površjem skrival precej več kot pa prejšnje igre tega razvijalca.

Znotraj igre smo namreč naleteli na presenetljivo globok socialni aspekt igranja, saj smo med misijami počivali v domači bazi in dobili možnost kramljanja z Marvelovimi superjunaki. To je ena stvar, ki je bila pri oglaševanju igre skoraj povsem zapostavljena in morda lahko krivdo za slabo prodajo pripišemo tudi marketinškemu oddelku založnika 2K.

Skratka, Marvel’s Midnight Suns je definitivno vreden vašega časa in svojo kopijo si lahko do 13. junija izmaknete tule. S tem naslovom se tudi zaključuje podelitev večjih brezplačnih iger iz strani Epic Gamesa, a se bodo te nadaljevale tudi naslednji teden, le da na spored prideta manjša naslova Redout 2 in Idle Champions of the Forgotten Realms.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime