Junijska ponudba PlayStation Plus Extra vsebuje tudi igro Monster Hunter Rise

Sony je včeraj najavil junijsko ponudbo PlayStation Plus iger, ki so rezervirane za vse tiste z Extra in Premium verzijama naročnin in je na voljo za konzoli PlayStation 4 in 5, za povrh pa je nekaj novega dobite tudi vsi tisti, ki si lastite VR sistem PS VR2 in medtem pridno čakate na prodajo adapterja, ki bo to napravo naredil združljivo s PC-jem.

Pri frišnem naboru iger je zagotovo najbolj pomembna igra Monster Hunter Rise, ki je v bistvu nekakšno pol nadaljevanje bolj znanega predhodnika Monster Hunter World ter njegovega dodatka Iceborne. Rise je izšel leta 2021 na konzoli Nintendo Switch, a takrat je celotna franšiza na krilih Worlda in njegove izdaje na PC-ju postala tako popularna, da Capcom ni preveč odlašal in nato igro že naslednje leto pripeljal na računalnike, kasneje pa tudi konzole. Zaradi svoje kompatibilnosti s konzolo Nintendo Switch vsebuje Rise dokaj nizke sistemske zahteve, zaradi česar ga lahko zdaj igramo tako na PS4, kot tudi na PS5.

Junijska ponudba iger s sabo prinaša še nekaj drugih dobrot. Za ljubitelje strategij in taktičnih odločitev je tule nogometna simulacija Football Manager 2024, zgodovino pa boste obujali preko igre Crusader Kings 3 – oba ta dva naslova sta na voljo samo za konzolo PlayStation 5. S strategijami tule še nismo zaključili, saj se lahko po novem poigrate tudi z Ubisoftovim igrama Anno 1800, za malce bolj razgibano zabavo pa bo poskrbel Far Cry 4.

Lastniki naročnine PlayStation Plus Premium boste lahko v katalogu Classics iger odkrili naslove kot so Lego Star Wars II: The Original Trilogy, Ghosthunter in Daxter. Za VR sistem PS VR2 pa si boste lahko prenesli igro Kayak VR: Mirage, ki je za igranje zelo preprosta, saj vam ni treba delati drugega kot pa zamahovati z vesli in se obenem čuditi fantastični grafični podobi. Kayak VR: Mirage je poseben tudi po temu, da je nedavno dobil večjo posodobitev, ki v igro prenese slovensko reko Sočo ter vse njene brzice.

Ponudba Extra in Premium bo na voljo od 18. junija dalje, že zdaj pa se lahko pozabavate v tomesečni ponudbi iger PlayStation Plus Essentials, ki vključuje igre SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever in Streets of Rage 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime