Prince Of Persia: The Lost Crown avgusta prihaja na Steam, mesec kasneje dobiva še DLC

Ubisoft je navdušence nad franšizo Prince of Persia letos razveselil in hkrati razžalostil. Na nedavni konferenci Ubisoft Forward je bila namreč predelava igre Prince of Persia: The Sands of Time zamaknjena v leto 2026, s čimer bo zadeva za kar 5 let zamudila svoj originalno začrtan izid.

Po drugi strani pa smo letos januarja že dobili novega Perzijskega princa, le da smo tega nadzorovali iz strani gledanega pogleda in s prejšnjo Ubisoftovo trilogijo ni imel ravno veliko veze. Je pa The Lost Crown kljub temu izjemno zabaven in hkrati čudovit naslov, ki je ravno prave dolžine in vsebuje kopico skrivnosti in naprednih izzivov. Hkrati je nedavno skozi program Early Access izšel še Prince of Persia: The Rogue Prince, ki je že v zgodnjem stanju dobil lepe ocene, njegov razvoj pa lepo napreduje.

Tudi The Lost Crown še ni pokazal vse vsebine. Založnik nam je na predstavitvi Ubisoft Forward pokazal utrinek dražilnika za prvi DLC, ki bo nosil ime Mask Of Darkness, o njem pa ne vemo praktično ničesar, čeprav zadeva izide že letos septembra.

Še preden pa se bo zgodilo to, se bo The Lost Crown 8. avgusta pojavil tudi na Steamu. Ubisoft sicer še vedno nove igre izda samo na svoji lastni PC platformi Ubisoft Connect, skladno pa zadeve izidejo tudi na Epic Games Store. A Steam je preprosto premočan, da bi ga lahko te dni založnik povsem ignoriral, zato je začel zlagoma igre izdajati tudi na njem. The Lost Crown bo vsebinsko enak drugim verzijam, bo pa vseboval tudi dosežke, kar nekatere prejšnje Ubisoftove predelave za Steam niso vsebovale.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime