Conor McGregor se je zaradi nekega razloga pojavil v igri Hitman 3

Razvijalec IO Interactive ima te dni polne roke dela z ustvarjanjem nove igre, kjer bo v glavni vlogi nastopal James Bond, vmes pa vsake toliko namenijo nekaj ljubezni svoji dolgoletni franšizi iger Hitman, ki je zadnjo trilogijo iger preimenovala v paket Hitman: World of Assassination.

Čeprav so to v glavnem enoigralske izkušnje, vsebujejo “live service” element v obliki izmuzljivih tarč, ki jih lahko igralci izsledijo in ubijejo samo v določenem časovnem okvirju, nakar izginejo za vedno. Zadnja takšna tarča je v igro prispela včeraj in sicer pod imenom Disruptor, temu pa je ličnost posodil nihče drug kot UFC zvezdnik Conor McGregor.

Conor sicer že dolgo ni obiskal UFC ringa. Nazadnje se je spopadel z Dustinom Poirierjem leta 2021, takrat pa je utrpel zlomljeno nogo, čemur je sledilo dolgo okrevanje. Njegova vrnitev v borilni šport je bila sicer napovedana za konec tega meseca, a je bil nato ta pretep odpovedan zaradi poškodbe prsta na nogi. McGregor je med počitkom nastopil v filmu Road House, kjer je vas očitno zvlekel malce preveč belega praška.

Zdaj je svojo obliko posodil tudi igri Hitman in tudi v tej bo zavzel vlogo premožnega MMA pretepača, a se je med svojim vzponom slave zameril direktorju še bolj premožnega tehnološkega podjetja, ta pa se odločil na pomoč vpoklicati agenta 47, ki ga bo moral zdaj prikrito poslati v večna lovišča.

Tarča Disruptor je v igri zdaj že na voljo, čas za lov pa se izteče 29. julija. Če igre morda še nimate, je ta trenutno del Steamove razprodaje in je zato tudi močno znižana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime