Prihaja Shrek 5, svoj lastni risani film bo prejel tudi Donkey

Leta 2001 se je na kino platna rodil risani film Shrek in za vedno spremenil žanr animiranih filmov. DreamWorks Animation ni samo predstavil neverjetno podrobno animacijo, ampak smo za povrh dobili še dobro zgodbo, ki je mešala elemente bajk in pravljic, vse to pa so nadgradili še naravnost fenomenalni glasovni igralci, ki so bili za svoje vloge perfektni.

Shrek je seveda nato dobil še nekaj nadaljevanj: dobili smo še tri naknadne filme, kjer je zadnji med njimi izšel leta 2010, lik Obutega mačka pa je nato dobil še dve svoji ekranizaciji. Tudi ti sta bili v kinu dobro gledani, a večina nas je čakala na nove pustolovščine originalne kompanije, ki pa se kar ni in ni sestala za nov del. A tega čakanja bo zdaj očitno kmalu konec, saj je bil Shrek 5 nedavno potrjen.

Igralec Eddie Murphy se je usedel v intervjuju za spletno stran Collider in čeprav je 61-letni igralec zdaj sredi promocije svojega filma Policaj iz Beverly Hillsa: Axel F, je med pogovorom beseda nanesla tudi na animirane filme. In tu je Eddie preprosto potrdil, da je Shrek 5 resničen projekt in da so na njem začeli delati nekaj mesecev nazaj, takrat pa je že posnel nekaj glasovnih vrstic. Eddie je v teh filmih vedno stal za likom Donkeyja in tako bo tudi v novem poglavju. Eddie pravi, da predvideva izid filma Shrek 5 enkrat v 2025, a to ni edina stvar, ki jo trenutno načrtuje DreamWorks Animation. Poleg novega Shreka naj bi bil v planu tudi samostojni film, kjer bo glavno vlogo zasedal Donkey – ta bo izšel za Shrekom, saj naj bi bili zdaj vsi napori vloženi v ta projekt.

Franšizo Shrek je sicer malce težko ujeti za gledanje. Pri nas si lahko prva dva dela ogledamo preko servisa Prime Video, medtem ko tretji in četrti del za pretočno predvajanje nista na voljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime