Mel Gibson režira nov ambiciozen film, ki pa vse razkrije že v napovedniku

Igralec in režiser Mel Gibson se do konca življenja ne bo mogel znebiti svoje pijanskega omadeževanja Židov, a kakor smo slišali v South Parku: “Reci kar hočeš o Mel Gibsonu a prasec ve kako se zgradi zgodbo.” Gibson je bil nekaj časa povsem odstranjen iz Hollywooda, a se zdaj vanj počasi vrača in svoj talent je pokazal že leta 2016 v filmu Greben rešenih, zdaj pa načrtuje izdajo novega filma Flight Risk.

Za tega je zbral trojico igralcev in sicer se bodo pred kamerami kosali Mark Wahlberg, Michelle Dockery in Topher Grace. V bistvu bomo skozi cel film gledali samo te igralce, saj Mark igra pilota, ki mora na določeno lokacijo odpeljati zapornika (Topher Grace), Michelle pa igra policistko, ki se mora prepričati, da njen varovanec doseže začrtano pot.

Premisa, da se celoten film dogaja znotraj kabine majhnega letala medtem ko gre “nekaj narobe” bi morala biti že dovolj privlačna, da bi riti pritegnila v kino sedeže, a ustvarjalci so bili drugega mnenja, zato so v napovedniku razkrili praktično celotno strukturo filma in vsa večja presenečenja. Sredi leta se namreč razkrije, da je pilot v bistvu morilec, ki želi zapornika nekam odpeljati in za vedno pospraviti, nakar se začne boj za krmilo, Marku iz glave odleti čepica in pod njim se razkrije plešavost. Ne vem, zakaj mi je bil ta kader tako šokanten, a morda gre to na račun tega, da je Wahlberg vedno igral nekega lepotca, ob razkritju plešavosti pa se razkrije, da je v bistvu psihopat, ki mu ne gre zaupati. Napovednik gre potem še dlje: letalo začne v enem trenutku spremljati vojaški lovec, nakar se še zabijejo v zasneženo goro, tako da so bile praktično razkrite že vse pomembne točke filma razen konca.

Film si kljub tem kvarnikom v napovedniku verjetno zasluži ceno kino vstopnice. Na kino platnih ga bomo lahko spremljali od 18. oktobra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime