Dead Rising Deluxe Remaster izide že septembra in tule je nov dražilnik

Morda tega niste sploh vedeli, a založnik Capcom je včeraj priredil svojo lastno konferenco Capcom Next, ki pa s kakšnimi šokantnimi presenečenji ni postregla. Smo pa vendarle dobili nekaj več informacij glede igre Dead Rising Deluxe Remaster, ki jo je založnik naznanil nekaj dni nazaj. Dobili smo nov dražilnik, ki pokaže nekaj igranja in primerjav z originalom, a veliko bolj pomemben je datum izida, saj bo stvar za igranje na voljo že od septembra dalje.

Štorijalno se stvar ne bo bistveno spremenila. Še vedno bomo spremljali zgodbo fotografa Franka Westa, ki prispe v nakupovalni center sredi izmišljenega mesta Willamette, nakar ugotovi, da so tega preplavili nemrtvi in ti majhni skupini preživelih ne pustijo pobegniti. Frank zagrabi za svojo kamero in se spravi skozi neusmiljen pohod čez vrste zombijev, te pa bo odpravil z vrsto improviziranih orožij. Glavna privlačnost te igre je komedija, saj se stvar ne jemlje preresno, zato lahko zombije pobijamo preko bejzbolskih kijev in naši zamahi so celo tako močni, da jih odbijamo od sten kot žogice, privoščimo pa si lahko tudi nekaj oddiha v rundi nemrtvega golfa. Za stvari lahko zagrabimo tudi bolj osebno, saj se Frank na uboga hodeča trupla spravi tudi s pestmi in na njih uporabi zavidljive rokoborske prijeme.

Capcom je na konferenci potrdil, da bo Dead Rising Deluxe Remaster tekel na pogonu RE Engine, ki je v zadnjih letih poskrbel za predelave starejših iger znotraj franšize Resident Evil, hkrati pa najdemo tudi v novejših poglavij kot je Village. Prenovljeno bo tako vse: od tekstur, osvetljave in animacij, razvijalec pa je za Franka dodal 17 novih kostumov ter novo glasbeno podlago.

Dead Rising Deluxe Remaster izide 19. septembra za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X – na Steamu je bilo že potrjena vgrajena zaščita Denuvo, cena pa tam znaša 49,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime