Prijave za naš Fortnite turnir zdaj odprte – denarni sklad tokrat znaša kar 1.500 €!

Letos nizamo dogodke enega za drugim in s tem sledimo zdaj že tradiciji turnirjev, ki smo jih začeli delati v navezi s trgovino Mimovrste. V 2024 smo se z igralci podružili že v igri League of Legends in nato roke sklenili še v dirkaški preizkušnji Assetto Corsa Competizione, zdaj pa je na vrsto prišla še igra Fortnite, ki ji popularnost kar noče usahniti in je v bistvu z vsakim letom samo še bolj popularna, razvijalec Epic Games pa je v njej ustvaril resnični metaverse, ki med drugim omogoča igranje z legitimnimi Legicami.

Tokrat tekmovalce vabimo v navezi s še enim prijateljem, saj bo tekmovanje potekalo v Duos igralnem načinu, kar pomeni, da se boste proti drugim nastopajočim pomerili v dvojicah. Za veteranske igralce to ne bi smel biti prevelik izziv, tisti, ki pa ste navajeni povsem samostojnega igranja, pa boste morali iztrenirati partnersko navezo z nekom, ki mu zaupate kritje svojega hrbta in ki pri hitremu pritiskanju tipk na tipkovnici spominja na res zagretega pianista.

Tako kot na prejšnjih turnirjih bomo najprej čez spravili kvalifikacije, ki so za udeležbo povsem brezplačne in se na njih lahko že prijavite preko naslednje povezave.

PRIJAVA NA TURNIR

Kvalifikacije se bodo odvile v nedeljo, 1. septembra ob 14.00, medtem ko se čas za prijave izteče na isti datum, le da bo prijavnico moč oddati samo še do 10.00. Točkovanje bo enako kot na uradnem tekmovanju Fortnite Championship Series oziroma FNCS, igrali pa bomo s pomočjo Yunite Bota, zato je obvezna prisotnost kapetana na Discordu. Več informacij glede pravil najdete na sledeči povezavi, vedno pa lahko skočite na uradni Discord kanal in pod razdelkom #fortnite-duos zastavite svoje vprašanje.

Glavni dogodek se bo nato odvil 7. septembra, saj se bodo kvalificirani tekmovalci pomerili znotraj fizične trgovine Mimovrste, ki se nahaja na lokaciji BTC Ljubljana. Napredovanje si bo zagotovilo 20 ekip, kar skupno znese 40 tekmovalcev, ti pa bodo za udeležbo morali kupiti vstopnico preko Eventko.eu, ki stanejo 30 € na ekipo. 15 evrov na tekmovalca res ni neka pretirana vsota, s tem pa si boste zagotovili tekmovanje med najboljšimi in možnost sodelovanja za mične nagrade, čigar denarni sklad znaša kar 1.500 €. A te številke so samo osnova: spomnimo, da je na prejšnjem turnirju zmagovalec turnirja domov odnesel Lenovo PC, ki je vreden veliko več. Čisto vsak od kvalificiranih bo prejel tolažilno vrečkico dobrot, ki bo odtehtala vplačano prijavnino.

Na lokaciji vas bo čakala vsa oprema, ki jo potrebujete za tekmovanje, seveda pa lahko igralci prinesete svojo lastno periferijo kot so tipkovnice, miške in slušalke, saj nekateri tekmovalno igranje prisegajo izključno na svojo lastno opremo.

Letošnje tekmovanje bo popestril še popularni slovenski YouTuber Wortex, ki bo turnir prenašal na svojem uradnem kanalu in za povrh bo dogajanje še pokomentiral.

Tako, vse je pripravljeno za naš naslednji turnir, zato pridno začnite s treningom, čez mesec pa se bomo srečali tudi v živo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime