Tule je nekaj utrinkov iz našega druženja na Gaming POP-UP Citypark Ljubljana

Zvestim oboževalcem igričarske industrije se nismo izneverili niti letos, saj smo sledili predhodni tradiciji in znotraj nakupovalnega središča Citypark Ljubljana priredili nov svečani igričarski dogodek Gaming POP-UP, ki je pred trgovino Humanic razporedil cel kup zabavne elektronike, to pa so nato mimoidoči lahko preizkusili povsem brezplačno.

Za letos smo sledili ustaljeni formuli iz prejšnjega leta, tako da smo na sredino našega igričarskega sejma postavili 8 igričarskih Lenovo PC-jev, ki smo jih dodatno okrasili s periferijo domačega podjetja UVI. Na računalnikih so za zabavo skrbele favorizirane večigralske izkušnje kot so Fortnite, League of Legends in Valorant in vedno je zabavno videti ljudi, ki lahko na takšen način hitro izkusijo pozabljeno umetnost LAN zabav. Spodaj si lahko ogledate kratek vpogled v dogajanje, ki smo ga posneli preko 360-stopinjske kamere, kar pomeni, da lahko sukate pogled in tega približate oziroma oddaljite.

Za popestritev so poskrbele tudi konzole PlayStation 5. V enem kotičku so se igralci lahko zabavali znotraj igre FC 24, v drugem pa so lahko poprijeli za letošnji igričarski fenomen Black Myth: Wukong. Na drugi strani so obiskovalce pričakala dva racing simulatorja izpod podjetja UVI: tisti bolj resni dirkači so se usedli v UVI Racing SIM Extreme in se pozabavali v simulaciji Assetto Corsa Competizone, medtem ko je UVI Racing Seat PRO V2 priskrbel bolj ležerno izkušnjo znotraj igre Gran Turismo 7 in ob spremljavi volana Logitech G923. Logitech je poživel še en kotiček, saj smo na eno postajo priklopili UVI Racing Setup Lite, nanj pa priklopili Logitech G Heavy Equipment Bundle, ki je bil perfekten za preigravanje igre Farming Simulator 22.

gaming pop-up
Fotografiral: Robert Krumpak

Kot vedno je bila tu tudi VR zabava in plesni ritmi igre Beat Saber popestrijo vsak naš dogodek. Obiskovalci so lahko igro zdaj podoživeli na očalih Meta Quest 3, ki jih lahko preizkusite tudi doma, saj spletna stran Legit.si omogoča preprost in izjemno ugoden najem teh očal.

gaming pop-up
Fotografiral: Robert Krumpak

Vsako takšno srečanje morajo obvezno popestriti tudi vplivneži. Na Gaming POP-UP Citypark Ljubljana se je med obiskovalci mudil popularni streamer Wortex, ki je obiskovalcem podelil okusne skupke tune Rio Mare, ob njem pa se je mudil tudi YouTuber Jerry, ki je pravi mojster igre Farming Simulator in je med obiskovalci podelil cel kup nasvetov za grajenje virtualne kariere kmetovalca.

gaming pop-up
Fotografiral: Robert Krumpak

Dva dneva zabave sta tako minila kot bi mignil in tudi ta ne bi bil možen brez naših partnerjev. Zahvala gre tokrat v smer podjetij UVI, Logitech, Lenovo in Samsung, ki je omogočil res dobro izkušnjo dirkanja na svojem pošastnem zaslonu Odyssey Neo G9. Mi se že pripravljamo za naš naslednji dogodek, ki bo nekaj povsem novega – več o tem si preberite na uradni strani.

Slike iz dogodka si lahko ogledate na naši Facebook strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime