YouTube gaming zvezdniku grozi zapor zaradi krute potegavščine do brezdomca

Nekateri YouTube zvezdniki bi naredili preprosto vse, da bi na svoj kanal privabili čimveč ogledov. No, morda je nekaterim vseeno za oglede in zaradi svoje slave malce padejo iz realnosti, zato mislijo, da lahko počnejo vse, kar jim pade na pamet.

To se je morda pripetilo YouTube zvezdniku z imenom Kanghua Ren, ki se predstavlja pod psevdonimom ReSet. Tipček je skozi igranje igre Fortnite ter tudi ostalih naslovov na svoj kanal pridobil 1.2 milijona naročnikov ter kar 99 milijonov skupnih ogledov njegovih posnetkov.

A njegova zadnja potegavščina je presegla vse meje dobrega okusa. Na ulicah Barcelone, ki je tudi njegovo domače mesto, je delil naključnim sprehajalcem Oreo piškote, ki jih je poprej doma napolnil z zobno pasto. Nato je naletel na brezdomca, kateremu je Ren podal piškot, zraven pa še 25 evrov. Med tem, ko je nesrečnež jedel piškot, se je Ren vprašal, če je nemara šel predaleč, a kasneje to misel opustil s komentarjem: “Glejte na pozitivno stran, to mu bo pomagalo očistiti zobe. Mislim, da si jih ni očistil, odkar je postal reven.”

Brezdomcu je kmalu postalo slabo in začel je bruhati, postal je ves paničen, saj se je bal za svoje življenje. Kot je izjavil kasneje, “odkar živi na ulici, se še ni nihče do njega obnašal tako grozno.”

Video je bil odstranjen iz YouTubea, a naj bi to ne bila prva potegavščina izpod rok Rena. Na kanalu naj bi že imel posnetke (sedaj izbrisane), ko naj bi v Oreo piškote vbrizgal mačje iztrebke in jih, tako kot sedaj, ponujal naključnim sprehajalcem.

Ren je poskušal brezdomca podkupiti, ampak so ga pri tem početju ujeli, saj je očividec kontaktiral policijo.

“Zvezdnik” je trenutno na pogojni, grozi pa mu dvoletna zaporna kazen ter, če bo obsojen “zločina proti moralni integriteti”, še globa v višini 37.000 $.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime