Epic Games se je premislil in Conan Exiles ne bo brezplačen – še vedno pa si lahko zastonj aktivirate igro Hue

Četrtek je mimo in to pomeni, da so se včeraj popoldne na platformi Epic Games odklenile nove brezplačne igre. A žal je tokrat ponudba bolj uboga, saj smo dobili samo igro Hue, ki je sicer zanimiva indie igra, a daleč od kakšnega težkokategornika tipa GTA 5. Hue je ugankarska avantura, v kateri izzive rešujemo tako, da spreminjamo barve ozadja. Svojo brezplačno kopijo si lahko aktivirate na sledeči povezavi.

Ponudba bi ta teden morala držati tudi igro Conan Exiles, a se je Epic Games premislil, prestavili pa so tudi njegov datum izida. Conan Exiles bi se moral včeraj prvič pojaviti v njihovi trgovini in bi bil ob izidu povsem brezplačen, kar bi zagotovo privabilo veliko novih igralcev. To se sedaj ne bo zgodilo, novi datum izida pa za zdaj še ni znan. Če se vam še vedno kolca po igranju Conana, si lahko tega še vedno privoščite na Steamu. Tam sicer ni brezplačen, a je v sklopu poletne razprodaje znižan za 60 % in ga lahko domov odnesete za 15,99 €.

Hue si boste lahko brezplačno aktivirali do 9. julija, takrat pa bo na jedilnik prišla nova ponudba v obliki iger Killing Floor 2, Lifeless Planet in The Escapist 2, ki bi moral biti brezplačen že nekaj časa nazaj, a se je tudi takrat založnik zaradi neznanega razloga premislil tik pred akcijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime