Domov Oznake Legend of zelda

Oznaka: legend of zelda

Courier of the Crypts – Recenzija | Slovenski Legend of Zelda

0
Zelo me veseli, da se 2019 zaenkrat kaže kot odlično leto za razvojno sceno naše kokoške. Courier of the Crypts bo namreč že naš tretji ogled igre z letošnjim datumom izida izpod rok slovenskih...

The Swords of Ditto – Recenzija igre

0
The Swords of Ditto je kompakten akcijski RPG s precej luštno grafično zasnovo iz sobotnih in nedeljskih risank. Prisotni so vsi osnovni elementi, ki teoretično sestavljajo odlično igro tega žanra. Roguelike zasnova, lazenje po temnicah, lokalni co-op, nabor orožij, še večji nabor sovražnikov in seveda napredovanje.

Pregled ‒ Portal Knights

0
Ko sem pred dobrega pol leta kupil Playstation 4, je bila ena prvih iger, ki je ujela moj pogled, Dragon Quest: Builders. Ker sem preveč skopuški, je sicer nisem nabavil, sem pa preigral demo različico in se povsem zaljubil vanjo. Par minut pozneje sem na na mojo veliko žalost ugotovil, da za osebne računalnike ni na voljo, sem pa malo pobrskal po forumih in zasledil, da so si podoben projekt zadali Keen Games ‒ Portal Knights, nekakšnega nezakonskega otroka Minecraft in Legend of Zelda ter po prvih vtisih zelo dobro nadomestilo, po obstoječih ocenah pa fantastično peskovniško dogodivščino. Vsekakor gre za zanimivo kombinacijo, kjer se gradnja baze združi z iskanjem vedno boljših pripomočkov in surovin ter bojem z epskimi sovragi ‒ princip, ki bo všeč vsem, od mladine pa do starešin.