Call of Duty: WWII – Prvi napovednik in datum izida

Po več ugibanjih in špekulacijah je končno uradno – Call of Duty: WWII bo za PC, PS4 in Xbox One izšel 3. novembra 2017. In domneve, da se igra dogaja v času druge svetovne vojne, so resnične. Skupaj z datumom izida smo dobili tudi prvi napovednik in pet slik, ki potrjujejo vse detajle iz prejšnjega tedna. V napovedniku vidimo del misije iz Normandije in potek bitke preko Evrope, skozi Belgijo in vse do Nemčije. Prednaročilo za Call of Duty WW2 že sprejemajo na EIGRE.si!

V tem delu franšize bomo spremljali ameriško 1. divizijo med bojem po evropskih tleh; vse od invazije Normandije pa do Ardenske ofenzive (Battle of the Bulge). Najverjetneje bomo skozi igro spremljali mladega in neizkušenega vojaka Danielsa. Bo pa tudi misija, v kateri bomo stopili v čevlje ženske, ki se bojuje na strani Francoskega odporniškega gibanja.

Za dodatek so nas podražili še z informacijami dveh misij. Prva je “Normandy“, kjer bomo iz čolna napadli Omaha plažo in poskušali premagati sovražnikovo obrambo. Druga je pa “Hürtgen Forest“, ki se dogaja na nemški meji, kjer nemška vojska uporabi drevesne bombe, s katerimi odlomijo krošnjo in leseni šrapneli zasujejo zavezniško vojsko. Ko je tvoja enota zdesetkana s strani artilerije, gozd okoli tebe eksplodira.

Več o več igralskem načinu bomo izvedeli junija; vemo pa že, da bo obstajal “zombie” način igre in še trije drugi načini. Prvi način je “War“, kjer se bojujejo zavezniki proti silam osi. Drugi način je “Divisions“, v katerem ustvarimo svojega vojaka in ga prijavimo v divizijo, kjer napreduje skozi različne čine. Zadnji način za katerega vemo, je “Headquarters“. Beta bo na voljo pred izidom igre, vendar se o datumu ni nič govorilo. Potrjeno je, da bo igralec Josh Duhamel v igri igral kot tehnični narednik William Pierson.

Že dolgo časa nisem bil tako navdušen nad Call of Duty igro in – končno – smo pristaši dobre stare streljačine na temo druge svetovne vojne prišli na svoj račun. Napovedniki zgleda odlično in od igre ne pričakujem nič manj. Prednaročilo za Call of Duty WW2 že sprejemajo na EIGRE.si!

Povezane novice: 

Pregled – Call of Duty 2

Call of Duty in Druga Svetovna Vojna

Call of Duty se vrača k drugi svetovni vojni!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime