Najavljena nova Elder Scrolls Online razširitev

Razprave, kam nas bo popeljala nova razširitev, se lahko končajo. Čakanja je konec, razvijalci razvojnega studia ZeniMax Online so najavili novo Elder Scrolls Online razširitev. Kot smo že pisali v preteklih člankih, nas bo le-ta popeljala na glavni otok dežele Summerset Isles, ki je kar poimenovan po njej. Uradni izid razširitve je 5. junij 2018 za Xbox One ter PlayStation 4, PC igračarji pa bodo beta verzijo le-te že lahko preigravali 21. maja 2018.

Vrhovna kraljica otoka, Ayrennn, je prvič v zgodovini odprla vrata tujcem, s čimer so vstopila tudi “božanska” bitja Daedra in na zemlji visokih vilincev prebudila temo, zato ta dežela potrebuje našo pomoč. Proti zlu se bomo borili s starimi prijatelji, ki bodo predvsem znani starejšim igralcem, dva najbolj znana pa sta kraljica Ayrenn ter Razum-dar. Novi igralci pa se bodo lahko, tako kot z Morrowind razširitvijo, brez težav priključili k novi zgodbi, brez preigravanja drugih.

Vsi lastniki igre lahko že od danes naprej preigramo uvodno zgodbo Summerset, v kateri bomo pomagali razvozlati prerokbo. Da to uvodno zgodbo zaženemo, potrebujemo ” Mage’s Message Stone”, ki ga dobimo v “Crown Store-u” brezplačno. Ob uporabi tega kamna bomo dobili pomembno sporočilo in s tem začeli nalogo “Through a Veil Darkly”, ki nas bo tudi nagradila, ko jo bomo končali.

Zraven celotne nove pokrajine in zgodbe, ki naj bi prinesla do 30 ur dodatne vsebine, se bomo lahko tudi pridružili novemu skrivnemu društvu, imenovanem “Psijic Order” in s tem dobili tudi njihovo novo bojevniško drevo sposobnosti. Prav tako bomo dobili sposobnost ustvarjanja nakita, ki je bila dolgotrajna želja igralcev, kot tudi nove skupinske temnice.

Če ste že lastnik igre, vas bo nadgradnja naredila lažje za 29.99 €, s tem pa boste prejeli še razširitev Morrowind, “konja”, ljubljenčka, kostum in še par drugih manjših malenkosti. Če si še igre ne lastite, vas pa čaka standardna izdaja, ki bo iz vašega žepa odštela 39.99€, le-ta pa vsebuje vso prej našteto vsebino, vključno s samo originalno igro. Če ste pa bolj zbirateljske duše, pa si lahko za 59.99 € vzamete digitalno zbirateljsko izdajo ali fizično zbirateljsko izdajo za 89.99 €. Vse naštete ponudbe veljajo do 13. junija 2018, v kolikor pa si že lastite razširitev Morrowind, pa ob nakupu nadgradnje ne boste prejeli dodatne kopije.

Preizkušnjo igre lahko od danes naprej in vse do 27. marca 2018 opravite brezplačno na PC, Xbox One ter PlayStation 4. Vse, kar je potrebno storiti, je to, da si prenesete igro in začnete igrati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime