Summerset Isles razširitev za Elder Scrolls Online potrjena?

Govorice, da se bomo v novi Elder Scrolls Online razširitvi preselili na otok Summerset Isles, so se začele že lani, ko je dodatek Clockwork City prišel v testno različico igre. Danes pa so razvijalci na svojih družabnih omrežij objavili kratek video, ki prikazuje pismo, katero se glasi:

My loyal subjects, Your Queen has exciting news to share as soon as the time is right. I bid you watch and listen for the next herald, who shall present a royal announcement of great significance to us all.

-Your faithful Monarch

Ayrenn Arana Aldmeri

Le-to pa nam ne pove ravno veliko, saj nas pismo samo draži za uradno napoved. A na njem je nekaj drugega, nekaj, kar je veliko bolj zanimivo. Pošiljatelj pisma ni nihče drug kot Ayrennn, vrhovna kraljica otoka Summerset Isles, ki je prav tako ustanoviteljica domovine Aldmeri, ene izmed najmočnejših alians v zgodovini.

Summerset Isles je dežela rase Visokih Vilinov (Altmer). Je zelena in prijetna dežela rodovitnih kmetijskih zemljišč, gozdnih parkov in starodavnih stolpov in dvorcev. Večina naselij je majhnih ter izoliranih, vladajo jim pa lokalni čarovniki ter vojaški poveljniki. Otok zaznamujejo tudi nekatere lokacije, kot so kapitalno mesto Alinor, kristalni stolp, največje mesto otoka Auridon, Firsthold in mesto pristanišč Skywatch. Celotno Summerset Isles deželo sestavljajo trije pomembni otoki. Summerset, drugače imenovan tudi kot glavni otok, je največji otok, na katerem se tudi nahaja večina prebivalstva. Sledi mu drugi otok Auridon ter zadnji v skupini večjih otokov še Artaeum.

Založnik Bethesda nas na podoben način draži tudi o novi Prey razširitvi in velika verjetnost je, da bomo uradno napoved razširitve dobili na letošnjem E3 dogodku, ki bo potekal med 12. in 14. junijem. Je pa sama igra pred kratkim dobila novo posodobitev, v kateri so prav tako preuredili celotno kozmetično stran naših likov. Tako si sedaj lahko med samim igranjem hranimo stile oklepov in orožij, iz katerih si lahko sestavimo svoj kostum.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime