Cyberpunk 2077 ob izidu ne bo vseboval večigralstva

Zagotovo je bil Cyberpunk 2077 napovednik na sejmu E3 eden od vrhuncev dogodka in razvijalec serije The Witcher, CD Projekt RED, v javnost počasi dovaja nove podrobnosti glede svojega najbolj ambicioznega doslej.

Ker očitno danes vsak naslov mora vsebovati neko verzijo večigralstva, je stran Eurogamer razvijalca vprašala, kaj ima za svojo igro pripravljenega v tej smeri. Oblikovalec nalog, Patrick Mills, je povedal sledeče:

“Večigralstvo imamo zaenkrat v fazi testiranja ampak igro, ki vam jo bomo izdali in jo boste igrali, je enoigralska izkušnja. Na to se trenutno koncentriramo, na enoigralsko RPG izkušnjo. Najprej želimo zadeti ta spekt igre v popolnosti, preden se lotimo drugih stvari.”

Na vprašanje, če znamo večigralstvo dobiti po izidu, je Mills odgovoril samo “mogoče” in da “nič ne obljubljajo”.

Uf, te dodatne podrobnosti naredijo čakanje na Cyberpunk 2077 samo še težje. Ne preostane nam drugega kot da si še enkrat ogledamo spodnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!