Cyberpunk 2077 je še v pred-alfa stanju

Cyberpunk 2077 nas je na E3 2018 vsekakor očaral in mnogi smo upali, da se bomo do tega težko pričakovanega naslova izpod rok The Witcher 3 razvijalca, CD Projekt RED, lahko dokopali čimprej.

A morda bomo na naše kiberpank avanture čakali še kar nekaj časa. Predsednik studia Adam Kicinski je v nedavnem intervjuju povedal, da je bil ta napovednik še najbolj dokončan del igre, ki je bil pripravljen za oči javnosti. Čeprav so prikazali tudi samo igranje iz igre, se je to zgodilo samo za zaprtimi vrati in mnogi so se spraševali, zakaj tudi tega “demota” niso prikazali svojim oboževalcem in novinarjem. Razlog je preprost, saj je Kicinski izjavil, da je igra še v pred-alfa stanju.

To pomeni, da je igra verjetno še precej daleč stran in glede na samo velikost Cyberpunka 2077, je vprašljivo, kdaj bomo dobili končen naslov. CD Projekt RED bo prisoten tudi na letošnjem evropskem sejmu Gamescom in upamo, da bo razvijalec poprej skrivnostni demo prikazal tudi širši publiki.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!