Warcraft 3: Reforged dobil 40 minutni igralni posnetek

Blizzcon je za nami in medtem ko so nekateri huronsko ploskali najavi brezplačne igre Destiny 2 in jokali ob razkritju Diablo: Immortala, smo tisti starejši v zrak slavnostno metali umetne proteze ob najavi predelave Warcraft 3: Reforged.

Slinili smo se nad prenovljeno grafično podobo, ki smo jo lahko videli v uvodni, kinematografični sekvenci ter v kratkem igralnem napovedniku. Kljub našemu navdušenju pa smo nekako spregledali kar 40 minutni igralni posnetek, ki sicer ni uraden ampak dodobra prikaže, kako bo olepotičena legenda dejansko izgledala.

Video nam prikaže misijo The Culling of Stratholme, kjer se začne Arthasov potop na “temno stran”. Blizzard je s posodobljeno grafiko zadel v polno saj so teksture nadgrajene a vseeno se ni izgubil duh originala. Vmesne sekvence so vrhunske a vidi se, da še manjka nekaj poliranja. Ujemanje ustnic z govorjenim tekstom izpade nedodelano, zagotovo pa bo sprememb deležen tudi uporabniški vmesnik. Nekatere enote po predelavi izpadejo boljše, kot je vidno denimo pri vitezih, ki so lepo nadgrajeni medtem ko škratovski strelci za kanček bolj leseni.

Kakorkoli že, zadeva nas je zrajcala do te mere, da bi si najraje prenesli izvirno inačico Warcrafta 3 a vseeno bi radi počakali na frišno predelano nadgradnjo. Reforged bo izšel enkrat v 2019, bolj natančnega datuma pa zaenkrat še nimamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime