Legendarni Stan Lee je bil dodan v igro World of Warcraft

Novembra smo prejeli žalostno vest o smrti možaka, ki sliši na ime Stan Lee – legendarnega oblikovalca stripov in idejnega moža, ki je ustvaril veliko superjunakov.

Imel je bogato življenje in dočakal visoko starost 95 let, kar je seveda častitljiva starost.

Igričarska industrija se mu je odločila pokloniti na različne načine. V igri Spider-Man smo ga uzrli v prečudoviti grafiki, medtem ko se Blizzard odločil, da ga vključi tudi v svojo popularno MMO igro World of Warcraft.

Blizzardu kaj takega ni tujega saj v Warcraftu lahko najdemo duh pokojnega komika Robin Williamsa, sedaj pa bomo med sprehajanjem po Stormwind Keepu uzrli prav Stan Leeja.

Oblečen je v stražarja z imenom Stanley in se samo preprosto sprehaja po gradu, vsake toliko pa se ustavi in pozdravi kakega drugega NPC-ja, z njegovim značilnim vzklikom: “Excelsior!”

Čeprav ga lahko zaenkrat uzremo samo v Stormwind Keepu, so igralci med datotekami izbrskali več različnih modelov. Tako obstaja eden, kjer je Lee oblečen v popolnoma normalna oblačila, medtem ko obstaja tudi Horde model. Slednji pomeni, da ga bomo verjetno kmalu uzrli med patruljiranjem po Ogrimmarju.

Stana lahko zaenkrat vidimo samo na testnem strežniku, posodobitev 8.5.1 pa bo prinesla še zavezniški rasi Kul Tiran in Zandalari ter vpeljala nove Naga naloge.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!