Nagrade in posodobitev računalnikov za Gaming brez izgovorov #3

Prisluhnili smo vašim željam na temo računalnikov, ki so prisotni na naših dogodkih in tudi tokrat nam je na pomoč priskočil proizvajalec SSD diskov in pomnilnikov (RAM), CRUCIAL. Nadgradnjo so prejeli SSD diski na Crucial BX500 (500GB) in pomnilnik (RAM) na Crucial Ballistix Sport Gaming 3200 MHz 16GB. V računalnikih pa ostaja procesor AMD Ryzen 5 1600 in grafična kartica NVIDIA GTX 1060 6GB.

Računalniki so uspešno prestali vse teste in tudi pokazali izboljšano odzivnost v igrah in komaj čakajo na spopade na našem naslednjem dogodku Gaming brez izgovorov #3!

Po uspešno zaključenih online kvalifikacijah so se najboljše 4 ekipe uvrstile v zaključni del, ki bo odigran na dogodku Gaming brez izgovorov #3 v Qlandiji Novo mesto na zgoraj omenjenih računalnikih.

Uvrščene ekipe LegitBoTs (MattXK,xd_Scythe), White (roks0n,Cokei), pikoson (pekochee, TaySon) in something new (ZuS, Ciceey) se bodo potegovale za slavo najboljšega duota v Sloveniji in spodnje nagrade.

1. UVI Chair Styler (2 stola)

2. 200 € bon za EIGRE.si (lahko koristite na znamki Razer ali UVI CHAIR)

3. 150 € bon za EIGRE.si (lahko koristite na znamki Razer ali UVI CHAIR)

4. 100 € bon za EIGRE.si (lahko koristite na znamki Razer ali UVI CHAIR)

Vsi uvrščeni v zaključnem delu boste prejeli tudi poseben LEGIT paket box.

Prav tako se boste udeleženci lahko potegovali za posebne nagrade na ostalih postajah in aktivnostih, več o tem pa si lahko preberete tukaj (klikni me).

Poteka tudi nagradna igra kje lahko osvojite profesionalni kontroler za 170 € (klikni me).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime