Padel rekord pri navijanju pomnilnika – nova frekvenca je 5726MHz

Na svetu obstaja polno navdušencev strojne opreme in nekateri o najnovejših procesorjih, pomnilnikih ter grafičnih karticah samo radi prebirajo, medtem ko drugi radi zavihajo rokave in tehnološke igračke poskušajo spraviti na naslednjo stopnjo.

Tako je nedavno ekipa OGS dosegla nov rekord pri frekvenci pomnilnika. Prejšnji rekord je stal pri 5634MHz, takrat pa so uporabili Adata pomnilnik. Novi šampion pa je prejšnji dosežek presegel za 90MHz in drži zdaj frekvenco 5726MHz.

Za rekordno frekvenco je ekipa uporabila Ballistix pomnilnik podjetja Micron in to je na ta dosežek presneto ponosno.

Ponosna pa sta tudi rekorderja, saj ekipo Overclocking Gaming Systems sestavljata veteranska navijača Stavros Savvopulos ter Phil Strecker.

Oba sta navdušena nad Micron pomnilniki in sta bila presenečena, kako lahek je bil celoten postopek. Pravita, da sta imela z drugimi pomnilnikih probleme pri stabilizaciji, pri Micronu pa na te probleme nista naletela. Ballistix moduli naj bi se obnesli veliko bolje pri ekstremni voltaži in temperaturi, najboljša novica pa je to, da so bili za rekord uporabljeni Ballistix Elite 3600 pomnilniki, ki jih lahko kupi vsak navdušen igralec.

Celotno konfiguracijo in rekordni rezultat si lahko ogledate na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime