Cyberpunk 2077 bo imel več koncev, avto bomo lahko priklicali kot konja v Witcher 3

Razvijalec CD Projekt RED je na konferenci E3 dodobra navdušil vse svoje privržence, ki težko pričakujejo njihov naslednji naslov Cyberpunk 2077.

Ta je končno dobil tudi datum izida in na koledarju si lahko obkrožite 16. april 2020. Špil je prav tako postal na voljo za prednaročilo in se urno izstrelil na sam vrh Steamovih najbolj prodajanih iger.

Igre še kar nekaj časa ne bomo igrali, a vseeno vsake toliko dobimo kakšno novo podrobnost.

Tako je razvijalec že potrdil, da bo igro moč dokončati na povsem miroljuben način, brez da bi kogarkoli morali ubiti. Zanimivo je tudi, da pri izbiri karakterja ne bomo omejeni samo na moškega ali žensko, ampak bo moč izbrati tudi transseksualca.

Cyberpunk 2077 bo povsem drugačna igra od The Witcher 3, a vseeno bomo našli nekaj podobnosti. Igra bo skozi naše igranje pridno spremljala vse naše odločitve in se na podlagi tega odločila, kakšen bo končni razplet.

Kiberpunk svet bo veliko stavil na razno razne vsadke, ki nam bodo dodali nadčloveške sposobnosti in tako lahko na koncu postanemo pol človek in pol stroj. Je pa razvijalec povedal, da bo igro moč dokončati, brez da bi si vsadili kakršenkoli dodatne vsadke, razen tistih prvih dveh, ki jih dobimo na začetku.

Svet bo ogromen in dobra novica je, da bomo naš zvesti avto priklicali na isti način, kot smo to počeli s konjem v Witcher 3. Upamo samo, da se naš štirikolesnik včasih ne bo prikazal na vrhu kake okoliške stavbe, kakor se je to včasih zgodilo z Roachom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime