Cyberpunk 2077 razvijalci bi v igro radi dobili igralko Meryl Streep

Letošnji sejem E3 si je marsikateri obiskovalec zapomnil zaradi igre Cyberpunk 2077 in dejstva, da bo v njej ogromno vlogo igral igralec Keanu Reeves.

Vendar morda pri Cyberpunku ne bo sodelovalo samo eno Hollywood ime, saj ima razvijalec oči uprte še višje in zakaj ne bi v njihovemu izdelku vidne vloge igrala tudi oskarjevka Meryl Streep?

V nedavnem intervjuju je Mateusz Tomaszkiewicz, ki pri razvijalcu CD Projekt RED skrbi za oblikovanje glavnih in stranskih nalog, razodel, da bi si v igri močno želel igralko Meryl Streep. Ta je po njegovemu mnenju zelo talentirana in ker je velik oboževalec njenega filma Devil Wears Prada, si jo predstavlja v vlogi enega od karakterjev. Odlična bi bila v vlogi vodje kakšne zlobne kooperacije in Meryl Streep je že dokazala v v The Devil Wears Prada in The Iron Lady, da zna odigrati vlogo stroge ženske, s katero ni pametno zobati češenj.

Seveda bi morala biti njena vloga precej manjša od Keanu Reevesa, saj špil izide že aprila in bi jo bilo bolj težko v temu stadiju razvoja vpeljati v igro na način, kjer bi igrala kakšno večjo vlogo. Nasprotno velja za Keanuja, ki bo nastopil v vlogi Johnny Silverhanda, ta pa bo vseboval več dialoga kot katerikoli drug NPC v igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime