Oboževalci igre Cyberpunk 2077 zahtevajo v igri dosežek z imenom “You’re Breathtaking”

Če ste letos spremljali dogodek E3, se vam je zagotovo v spomin vtisnila predstavitev igre Cyberpunk 2077.

Takrat je namreč na oder zakorakal igralec Keanu Reeves in rahlo nervozno začel predstavljati igro. Med nastopom se je en oboževalec iz publike zadrl ‘You’re breathtaking’ in Keanu se je na to odzval in oklical celotno publiko za ‘breathtaking’, nato pa še napovedal datum izida.

Celotna predstava se je močno priljubila internetni publiki in čeprav je od dogodka minilo že nekaj časa, oboževalci na Keanuja ne morejo pozabiti.

Najprej je na Twitterju YouTuber Skill Up zahteval peticijo, da v Cyberpunku 2077, pri 100% dokončanju igre dobimo dosežek ‘You’re Breathtaking’. Zadeva se je nato pojavila tudi na Redditu in ni dolgo trajalo, da je nekdo spočel tudi uradno peticijo. Ta ima v času pisanju zbranih 10k podpisov, svojega pa lahko oddate preko sledeče povezave. Na Twitter zahtevo se je že odzval eden od članov ekipe CD Projekt RED in izjavil, da “bo poskušal prepričati par ljudi”.

Razvijalec je tipu, ki se je prvi zadrl znano frazo v E3 publiki, najprej nameraval podariti brezplačno Deluxe inačico igre, a je ta to zavrnil in razvijalca pozval, naj raje podari kaj v dobrodelne namene. To se je tudi zgodilo in ena bolnica bo tako prejela povsem nov go-kart, ki bo poskrbel za zabavo pri mlajših pacientih.

CD Projekt RED je nedavno razodel tudi nekaj novih detajlov glede igre, to pa lahko pričakujemo 16. aprila 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime