Nemci po nesreči predčasno razkrili Diablo 4

Nemška revija Game Star si je v tekoči številki privoščila manjši spodrsljaj. Revija namreč vsebuje oglas za The Art of Diablo – zanimivo knjigo, katera v sebi skriva lepe ilustracije iz Diablo franšize.

Vendar je pisec oglasa pri opisu razkril preveč. Tam je namreč našteto, da knjiga vsebuje slike tudi iz Diabla 4, ki pa še ni bil uradno napovedan.

Da Blizzard dela na štirici je morda najslabše varovana skrivnost v igričarski industriji. Po debaklu, ki si ga je razvijalec privoščil na Blizzoconu 2018, ko so pred širno publiko napovedali mobilno različico Hudičevca, je moral Blizzard hitro dodati da delajo na večih projektih, ki bodo zagotovo navdušili vse njihove privržence.

Pojavile so se tudi govorice, da naj bi bil Diablo 4 veliko bolj temačen od svojega predhodnika, ki je doživel kar nekaj kritik na svojo risano in barvito podobo. Nekaj časa naj bi bila celo v izdelavi različica, ki naj bi precej spominjala na Dark Souls, a je bila tekom razvoja preklicana.

Blizzard bo skoraj zagotovo štirico razkril na letošnjem Blizzconu, ki se bo odvil 1. in 2. novembra v Anaheimu.

Čaka jih precej težko delo, saj je razvijalec še vedno na zelo negativnemu glasu zaradi svojih Hong Kong pripetij in zaradi tega so za njihov dogodek tudi že napovedani protesti. Dvomimo, da bo vse to rešil samo en napovednik za novega Diabla, a pustimo se presenetiti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime