Zadnja verzija Denuva, ki je ščitila Borderlands 3, je bila zlomljena

Ni preteklo veliko vode, odkar smo nazadnje hvalili napore Denuva, ki je uspešno ščitil kar nekaj naslovov pred krekerji, katerih glavna naloga je zaobiti vse možne zaščite in igre spraviti na piratske strani.

Borderlands 3 je izšel 13. septembra, vseboval pa je najnovejšo verzijo Denuva, ki se je več kot mesec upirala vsem vdorom. Zadeva pa je včeraj končno pokazala svojo šibkost in krekerjem je igro končno uspelo zlomiti in jo naložiti na torrent strani.

Zanimivo bo videti, ali bo šel razvijalec Gearbox po korakih drugih razvijalcev, ki so, ko je bila enkrat njihova zaščita zlomljena, to tudi uradno odstranili iz svojega naslova. Zagotovo se bodo znašle tudi primerjave med “skrekano” verzijo in tisto, ki še vedno vsebuje Denuvo. Borderlands 3 namreč ni ravno dobro optimiziran, a nizke sličice na sekundo verjetno letijo predvsem na dejstvo, da lahko igro zaenkrat poganjamo samo v DX 11 načinu, medtem ko ima DX 12 ogromne težave in potrebuje celo večnost, preden naloži stopnjo. Tako da za optimizacijo tu verjetno krivda ne leti na Denuvo.

Borderlands 3 trenutno gosti zanimivo praznovanje Noči čarovnic, za vtise pa si lahko lahko ogledate našo recenzijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime