Overwatch 2 uradno najavljen

Zanimivo je, koliko govoric se je za letošnji BlizzCon izkazalo za resnične. Zaenkrat nas Blizzard letos še ni presenetil. Diablo 4 je postal resničnost, prav tako novi dodatek za WoW, ki se bo imenoval Shadowlands.

Tudi Overwatch 2 je bil razkrit že prej in razvijalec ga je danes tudi uradno potrdil.

Dvojka bo ohranila vse mape, heroje in igralne načine predhodnika. Novost je Push, ki je 6v6 način, kjer dve ekipi nadzorujeta robota (ki bo vsake toliko spustil kakšen zabaven komentar) in vsaka od njih ga bo poskušala potisniti proti nasprotniku.

Največja pridobitev drugega dela bo PvE vsebina, saj bodo vsi ti pisani heroji končno dobili zgodbo. Overwatch naj bi posedoval pravo kampanjo, ki jo boste lahko v sodelovalnemu načinu opravljali s še tremi drugimi igralci. Slabi fantje bodo tokrat Omnic roboti, proti njim pa se bomo bojevali po celemu svetu. Naše šampione bomo lahko tokrat stopnjevali in jim odklepali različne sposobnosti, kar bo zadevi dodalo rahel RPG vidik.

Zanimivo je tudi, da želi Blizzard ohraniti Overwatch sceno in je ne želi razdvojiti. Vsi imetniki prvega dela boste tako dobili vse nove mape, ki bodo prispele v Overwatch 2 in igralci obeh naslovov boste lahko igrali med sabo. Prikrajšani boste samo za PvE vsebino, za katero boste pač morali kupiti nadaljevanje.

Datuma izida še nimamo, tako da vam ne ostane zaenkrat drugega, kot pa da gledate napovednike.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime