Divinity: Original Sin namizna igra na Kickstarterju zbrala sredstva v pičlih štirih urah

Ni skrivnost, da sem velik oboževalec igre Divinity: Original Sin II. Navdušil me je že izvirnik, medtem ko je drugi del formulo samo še nadgradil in vpeljal veliko bolj privlačno štorijo.

Razvijalec Larian Studios ima sedaj vse svoje napore vložene v razvijanje igre Baldur’s Gate III, a to ne pomeni, da bomo med tem časom ostali povsem prikrajšani Divinity vsebine. Nedavno so izdali novo posodobitev za drugi del, žal pa je zaenkrat stranski Divinity projekt zamrznjen.

Včeraj so se podali še na Kickstarter, kjer so začeli zbirati sredstva za namizno igro, ki se bo imenovala preprosto Divinity: Original Sin. Ta obljublja raziskovanje štirih članov odprave, nabiranje zakladov in bojevanje, v katero bodo vključene prave RPG mehanike.

Na Kickstarterju so za izpeljavo projekta zahtevali 160.000 dolarjev in to jim je uspelo zbrati hitro. Zelo, zelo hitro. Denarce so nabrali samo v pičlih štirih urah, kar glede na slavno ime niti ni tako presenetljivo. Med časom pisanja jim je v blagajne nakapljalo že 366.000 dolarjev, za zbiranje pa jim je ostalo še 29 dni. Razvijalec se je zato odločil dodajati nove stopnje fundiranja, kjer bomo dobili nove karte, figurice in drugo vsebino. Namizna igra je sicer že dobila sredstva za razvoj izven Kickstarterja a za zbiranje denarja so se odločili zato, da še dodatno razširijo vsebino.

Kako bo namizna igra izgledala si lahko ogledate v spodnjem posnetku, žal pa še nimamo datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime