Lonn je impresiven VR naslov, ki je nedavno dobil nov igralni napovednik

Se nam končno bliža cela paleta impresivnih VR naslov, ki bodo pripeljali do tega, da se bo veliko več igralcev odločilo za nakup dragih VR naprav?

Nedolgo tega sta nas razveselila impresivna naslova Half-Life: Alyx in Boneworks, sedaj pa se je skoraj iz nikjer pojavila še ena igra, imenovana Lonn.

V njej bomo igrali bivšega plačanca, ki se bori proti zlobni mega korporaciji. Celotna okolica bo zavita v distopično, kiberpank atmosfero, ki malce spominja na Blade Runnerja. A bolj kot zgodba navduši igranje, ki bo očitno veliko stavilo na napredno fiziko.

Naš junak se bo znašel v svetu, ki mu vladajo realistični fizični zakoni. Škatle razpadajo, predmete premika veter, skoraj vsako stvar pa bo moč pobrati in si jo pobližje pogledati. Zanimiv je tudi boj, saj bomo lahko z našim mečem odbijali naboje nasprotnikov, jih ob bližjem srečanju dobro nasekali, nastradale pa bodo tudi mehanske, okoli frčeče kreature.

Žal še ni znano, za katere VR naprave prihaja igra, znan pa ni niti datum izida. A lepo je videti, da se je kvalitetni dvojici napovedanih iger pridružil še tretji član.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime