Govorice o predelavi Knights of the Old Republic zopet oživele

Dvojec iger Knights of the Old Republic je den tistih izdelkov, ki bi si zagotovo zaslužil predelavo v bolj moderno preobleko. Originalni igri sta danes še vedno povsem igralni, a nihče se ne bi branil nadgrajene grafične podobe in posodobljenih mehanik kot je denimo pospravljanje orožja, ko stopimo v pogovorne sekvence.

Govoric o predelavi je bilo že veliko, nazadnje smo o njih slišali leta 2015, a potem od vsega skupaj ni bilo nič. Sedaj pa spletna stran cinelinx poroča, da naj bi bila predelava Knight of the Old Republic zopet na jedilniku, informacije pa naj bi pridobila iz dveh dokaj zaupljivih virov.

Novi projekt naj ne bi bil popolna predelava, ampak v bistvu neke sorte nadaljevanje. Razvijalec naj bi vzel zgodbo prvih dveh delov in ju predelal na način, ki bi ustrezal trenutnemu “canonu”, ki ga drži Disney. To se morda sliši kot nekaj slabega, a mi smo samo veseli, da bomo morda zopet dvorili Bastili Shan.

EA naj bi končno Star Wars licenco izkoristil še za kaj drugega kot pa za delanje Battlefrontov. Da se ne bojijo enoigralskih iger so že dokazali z Jedi: Fallen Order, ki se je dobro prodal in razvijalec Respawn naj bi že delal na nadaljevanju.

Govorica o predelavi Knight of the Old Republic je podprta tudi iz drugih strani. Karakter Revana je bil nedolgo tega uradno sprejet v Star Wars zgodovino, mesece nazaj pa so krožile govorice, da namerava Disney v obliki filmov raziskati KOTOR vesolje, po temu ko bo Skywalker zgodba dokončno zaključena.

Kdaj bo EA razkril kaj novic je zaenkrat samo ugibanje, če seveda sploh delajo na kakšnemu KOTOR projektu. Morda nas presenetijo na letošnjemu E3 sejmu ali pa priredijo prav svoj Star Wars dogodek, ki bo razkril vse večje prihajajoče projekte.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime