Izšel je še zadnji DLC za igro Metro Exodus, dobili smo tudi novi napovednik

Kar malce težko je verjeti, da je minilo že eno leto, odkar sem se poigral z igro Metro Exodus in ji prisodil precej visoko oceno.

Razvijalec 4A Games je od takrat dalje pridno delal na popravkih, dobili pa smo tudi en DLC z imenom Two Colonels. Slednji nas je spravil v podzemne železnice metroja, odprti svet pa so zamenjale bolj linearne stopnje. Igra je tako bolj spominjala na prejšnja dela Metro serije in je bila tudi precej bolj grozljiva od celotne avanture v Exodus.

Nekoliko drugačen bo drugi dodatek, imenovan Sam’s Story. Tudi v tej razširitvi ne bomo igrali Artyoma, ampak Američana Sama, ki se je po spletu okoliščin znašel v Moskvi in se pridružil Rangerjem. Po končani zgodbi Exodusa je možakar dobil namig, da morda obstaja možnost vrnitve v njegovo domovino.

Za doseg tega cilja bo moral obiskati mesto Vladivostok, ki ga je preplavila voda, kar je posledično izrodilo prav posebne mutantske pošasti. Prisotno bo nekaj plavanja, vožnje s čolni, najedali pa nam bodo pajki ter pijavke. Naš končni cilj bo naseliti podmornico in se odpraviti preko oceana v toplo zavetje ameriškega doma.

Sam’s Story je že na voljo na Epic Games platformi, igrali pa ga boste lahko tudi na Steamu 15. februarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime