Na Amazonu se je pojavil Horizon: Zero Dawn za PC

Pisali smo že o veliki verjetnosti, da bo Sonyjeva ekskluziva Horizon Zero Dawn prispela tudi na PC. Čeprav še vedno čakamo na uradno najavo, je ta, glede na zadnje dogajanje, očitno že tik pred vrati.

Govorico glede predelave je najprej začel ruski YouTuber Anton Logvinov in čeprav se je ta zdela kot samo zadeva, ki bi želela pridobiti čim več klikov, je čenčo kasneje potrdil tudi industrijski veteran Jason Schreier. Ta naj bi dobil informacije od treh zanesljivih virov, ki so seznanjeni s Sonyjevimi načrti, kar je dalo govorici veliko teže.

Vse to se je dogajalo kakšen mesec nazaj in očitno je napočil čas, da se zopet razburkajo valovi. Tokratne je sprožil francoski Amazon, ki je v ponudbo postavil še nenajavljen izdelek.

Igro je v trgovini opazil Resetera uporabnik, ki mu je uspelo ujeti tudi sliko objave, preden je bila ta izbrisana. Žal Amazon ni pri opisovanju izdelka navedel kakšnih dodatnih podrobnosti, tako da imamo v bistvu samo ime igre ter platformo, kjer je zapisan Windows. Ko bi bila vsaj prisotna slika naslovnice.

Vseeno se čuti, da je najava tik pred vrati in morda se to zgodi že jutri. Horizon: Zero Dawn bo namreč 28. februarja praznoval svoj 3. rojstni dan in morda bo Sony izkoristil to priložnost za najavo predelave za PC.

Založnik naj bi imel večje načrte za PC platformo, saj naj bi se nam pripravljala tudi predelava za igri The Last of Us:Part 2 in Dreams in zdi se, da bosta založnika Sony in Microsoft svojo vojno iz konzol preselila tudi na PC trg.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime