Angleška Premier liga bo od danes naprej začela prirejati virtualne tekme v igri FIFA 20

Se spomnite, da si včasih lahko prižgal TV in te je pričakala kakšna zanimiva nogometna tekma? To so bili dobri stari časi, dandanes pa ni koronavirus zamrznil samo nogometnih spopadov, ampak je zaustavil popolnoma vsak šport.

Čedalje več organizatorjev športnih prireditev se zato obrača na virtualne zelenice, saj želijo tako spomniti svoje gledalce in navijače, da njihov priljubljeni šport še vedno obstaja. Si predstavljate, da bi koronavirus kriza minila in ljudje ne bi več tako zavzeto spremljali nogometa? Katastrofa, padli bi dobički in Cristiano Ronaldo ne bi na bančni račun ne bi vsak dan prejemal milijonov.

Večkrat smo že omenili virtualno dirko Formule 1, ki se je odvila kot pravi prenos v živo, zraven pa so sodelovali tudi profesionalni komentatorji. Sedaj se je za isto pot odločila tudi angleška Premier liga, ki je uradno zaštartala ePremier League Invitational turnir.

Od danes pa do 25. aprila se bo v igri FIFA 20 spopadlo 20 moštev iz angleške nogometne lige v turnirju na izpadanje. Za kontroler se bodo usedla znana imena lige kot je Raheem Sterling iz ekipe Manchester City in Trent Alexander-Arnold iz Liverpoola.

Vsak dan se bodo zgodile 4 tekme, prve pa lahko začnete gledati že danes ob 13.00, ko se bosta spopadla John McGinn (Aston Villa) in Neal Maupay (Brighton & Hove Albion). Več informacij glede razporeda tekmovanja si lahko preberete na uradni strani.

Tekme bodo predvajanje v živo preko YouTuba in tudi Facebooka. Turnir bo imel tudi denarni sklad, ki bo na koncu romal na račun zdravstvenih organizacij v Združenem kraljestvu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime