Star Wars Battlefront 2 bo danes dobil še svojo zadnjo posodobitev

Kako hitro leti čas. Že kar dve leti sta minili, odkar smo na svoje PC-je in konzole prenesli igro Star Wars Battlefront 2. Ta je ob svojem izidu dvignila tono prahu, saj je založnik v naslov, ki stane polnih 60 €, zapekel toliko nagnusnih mikrotransakcij, da je pokrov odneslo tudi tistim najbolj potrpežljivim. Battlefront 2 je tako razburil javnost, da so posamezne države začele na igre gledati kot na primere hazardiranja, EA pa je moral za nekaj časa umakniti igro iz prodajnih polic.

A to je preteklost in igra je v vsem tem času dobila ogromno nove vsebine in je po poročanju nekaterih igralcev danes povsem drugačna izkušnja kot na začetku. EA je včeraj napovedal novo vsebinsko posodobitev The Battle on Scarif, ki pa bo v bistvu tudi zadnja. Battlefront 2 bo potem dobival samo še popravke, ki bodo zakrpali varnostne luknje ter razne dogodke, nove vsebine pa ne bo več.

The Battle on Scarif si je za inspiracijo vzel film Rogue One: A Star Wars Story. Tepli se bomo na planetih Hoth, Tattoine, Yavin 4 in seveda Scarifu. Dobili bomo tudi nove preobleke ter barve žaromečev.

The Battle on Scarif posodobitev bo izšla danes, spodaj pa si lahko ogledate zadnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime