Danes ob 18.00 bomo dobili povsem nov igralni napovednik za igro Cyberpunk 2077

Končno smo prispeli do 25. junija in čeprav bi po vseh pravili sedaj morali že dva meseca preigravati igro Cyberpunk 2077, se to žal še nekaj časa ne bo zgodilo. Razvijalec CD Projekt RED je namreč originalni aprilski datum zamaknil že dvakrat, tako da bo igra sedaj izšla šele novembra, saj je na njej potrebno opraviti še nekaj kodiranja.

A nič ne de, saj bomo danes vsaj dobili novi napovednik. Tega bo razvijalec v sklopu konference Night City Wire prikazal danes ob 18.00, čaka pa nas nov igralni napovednik ter intervju z razvijalci. Celotna epizoda naj bi trajala okoli 25 minut, kar ni veliko, saj smo upali na predstavitev, ki bi, tako kot nazadnje, pokazala vsaj uro neprekinjenega igranja.

A razvijalec skrbno čuva svoje skrivnosti, saj je izid še precej daleč stran in prehitro razkritje ne bi služilo ničemur. Mimogrede, če že iščete prednaročilo, si oglejte ponudbo na EIGRE.si. Tam vas čakajo fizične kopije za vse sisteme, držijo pa tudi zbirateljsko različico, ki je baje ekstremno redka.

Posebna zbirateljska verzija pride slabih 250 €, a dejansko vsebuje cel kup vsebine za zbiratelje.

Prenos v živo boste lahko spremljali preko njihovega uradnega Twitch kanala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime