Cyberpunk 2077 urejavalnik karakterjev bo ponujal 5 različnih tipov sramnih dlak

Včeraj smo se čudili novim posnetkom igre Cyberpunk 2077, a razvijalec ni prikazal tistega najbolj pomembnega. CD Projekt RED je že nekaj časa nazaj obljubil bogat urejevalnik vašega karakterja V-ja in ta urejevalnik naj bi bil tako podroben, da bomo lahko celo prilagodili velikost naših genitalij.

K sreči je spletna stran Kotaku preizkusila tudi ta izjemno pomemben del igre, ki spominja na tiste konjske testikle v igri Red Dead Redemption 2. In odgovori so navdušili.

Urejevalnik v Cyberpunk 2077 bo omogočal vse običajne stvari, preko katerih v RPG igrah oblikujemo izgled karakterja: frizura, velikost, tetovaže in barva oči. Prilagajali bomo lahko tudi naše genitalije, tako da bomo lahko izbrali med dvema različnima penisoma in vaginama. Vsem tem bomo lahko seveda prilagajali velikost. Moč bo celo urejati sramne dlake, na izbiro pa bo 5 različnih spodnjih frizuric. Sploh nisem vedel, da jih toliko obstaja, predvidevam pa, da je ena od možnosti pobritost na nulo. No, vsaj upamo da je.

Naše genitalije bodo imele vlogo tudi pri igranju. Predvidevamo, da se bodo partnerji na naš paket različno odzivali, z velikostjo penisa pa je povezan tudi en dosežek, ki se v igri imenuje “Demolition Man”, oziroma “Demolition Femme”, če bomo igrali z žensko.

Načrtovanje naših banan in breskvic bomo lahko začeli 19. novembra, ko se bo zgodil uradni izid igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime