Ubisoft podarja brezplačne kopije igre Watch Dogs 2

Včeraj se je odvila konferenca Ubisoft Forward in morda ste na naši strani prebrali novico, da bo založnik tekom predstavitve tudi podarjal brezplačne kopije igre Watch Dogs 2, ki jo boste lahko nato obdržali za vedno.

Žal pa založnik preprosto ni bil pripravljen za naval, saj ko se pojavi nekaj brezplačnega, bodo ljudje navalili kot ponoreli. Spomnimo se, kako je za dolge ure zaradi brezplačnega GTA 5 klecnila trgovina Epic Games. Watch Dogs 2 sicer ni tako velik naslov oz. franšiza, a vseeno gre za močno popularno serijo, ki bi jo moral preizkusiti vsak ljubitelj odprtih svetov.

Včeraj ste si igro lahko pridobili na dva načina: z gledanjem Twitch prenosa ali pa preko Uplay platforme. Žal je bil naval prevelik in igralci so ob obisku Uplaya zagledali samo prazno stran. Ker je bila ponudba omejena na samo uro in pol je tako veliko igralcev ostalo brez svojega izvoda igre.

K sreči Ubisoft ne bo prelomil obljube ampak bo brezplačne kopije podelil vsem lastnikom Uplay računov. Za svojo kopijo obiščite sledečo povezavo, vnesite podatke svojega Uplay računa in igra bo postala aktivirana v vaši knjižnici, tam pa jo boste lahko obdržali za vedno.

Bodite pozorni, da zna trajati nekaj ur, preden se igra pojavi na vašem računu. Watch Dogs 2 je izjemno dober zalogaj in zdaj je ravno pravi čas za igranje, preden oktobra na naše PC-je prispe naslednik Legion.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime