Dr Disrespect se NE bo preselil na YouTube

Odstranitev popularnega streamerja Dr Disrespecta je ena bolj bizarnih stvari, ki so se zgodile na streamerski sceni. Kljub temu, da se je ban zgodil 26. junija od takrat nismo dobili nobene uradne razlage ali pa verodostojne neuradne govorice, zakaj je brkati zabavljač izginil iz interneta.

V zadnjih dneh se je pojavila samo ena majhna sprememba. Njegov uradni Twitter profil je pod opisom odstranil ugasnjeni Twitch kanal in namesto njega se je pojavila povezava do njegovega YouTube profila. Oboževalci so zato začeli ugibati, ali se bo morda doktor pridružil Ninji in bo od sedaj naprej svoje prenose v živo ponujal samo še na tem servisu.

Te govorice pa je potem zanikal Rod ‘Slasher’ Breslau, ki velja za možaka, ki si je nabral kar nekaj vez znotraj e-športne in streamerske industrije. V Twitch prenosu s Hasanom Pikerjem je povedal, da Dr Disrespect ni podpisal nobene pogodbe in da se trenutno streamerju izogibajo vsi. Prav tako je povedal, da Dr Disrespect ni izginil zaradi neke reklame ali pa menjave platforme, ampak da je proti njemu vloženih več obtožnic, zaradi česar se ga je Twitch tudi znebil. To niti ne preseneča, saj je izginil ravno takrat, ko so streamersko sceno začele pretresati obtožbe zaradi seksualnega nadlegovanja, pedofilije in posilstev.

Kot rečeno, govoric in ugibanja je ogromno, a bolj malo od njih drži kaj vode. V zadnjem času se je razpasla teorija, da glasbeni servis Spotify dela svojo pretočno platformo in da naj bi podpisali Dr Disrespecta. To trditev je podprl posnetek prenosa v živo, v katerem doktor prizna, da je bil na sestanku z Jamie Vernonom, ki si kruh služi kot producent pri oddaji Joe Rogan Podcast, to pa se je zgodilo samo nekaj dni, preden je Joe Rogan podpisal ekskluzivno pogodbo za Spotify.

Vse to so samo čenče in ugibanja bo konec šele takrat, ko se bo Dr Disrescpet počutil pripravljenega podati uradno izjavo. Do takrat pa si lahko še enkrat pogledamo malce bizarni zaključek njegovega zadnjega prenosa v živo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime