Cuphead prispel tudi na PlayStation 4

Ob Cupheadu smo preklinjali leta 2017, ko se je njegova prisrčna podoba izkazala za prevarantsko in igralci, ki so pričakovali preprosto platformsko avanturo, so naleteli na grafično čudovito igro, ki pa je bila mestoma težja od Dark Souls iger.

Čeprav je bil špil težak, so ga igralci in kritiki naravnost oboževali. Razvijalec MDHR je svoj hit nato predelal še za konzolo Nintendo Switch, zadeva pa se je celo pojavila v Tesla avtomobilih. Cuphead je bil praktično prisoten povsod, a na konzoli PlayStation 4 ste ga iskali zaman.

Zakaj se Cuphead toliko časa ni pojavil tam ostaja uganka, a morda je imel razvijalec podpisano kakšno pogodbo z Microsoftom, saj je igra najprej izšla na konzoli Xbox One in PC-ju. No, tega je zdaj konec, saj je MDHR včeraj izdal kratki in izredno ustvarjalen napovednik, ki napove datum izida za PlayStation 4. Enkrat za spremembo čakanje ni potrebno, saj je igra že na voljo v PlayStation trgovini, zanjo pa boste odšteli 19,99 €.

Razvijalec trenutno pridno dela na DLC-ju The Delicious Last Course, žal pa o njem niso znali podeliti nekih novih informacij. MDHR je samo povedal, da še vedno pridno delajo na njem, a da razvoj traja nekoliko dlje, kot pa pričakovano. K sreči novopečenim PlayStation lastnikom ne bo treba naknadno čakati na dodatek, saj bo ta izšel na vseh platformah istočasno.

Tu pa še ni konec Cuphead dobrot, saj je v izdelavi tudi serija, ki je trenutno v produkciji za pretočni servis Netflix.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime