Danes je zadnji dan za prevzem brezplačne kopije igre F1 2018

Če imate radi dirkanje, vonj bencinskih hlapov in hrušč, ki ga povzroči bliskovito hiter F1 dirkalnik, potem imamo za vas dobre novice. Razvijalec Codemasters in spletna trgovina Humble Bundle sta se namreč odločila, da med vse pristaše karavane Formule 1 podelijo brezplačne kopije igre F1 2018.

Codemasters nas je z zadnjo iteracijo F1 2020 precej presenetil, saj ni samo poskrbel za nadgradnjo že nekoliko utrujenega recepta, ampak je tudi vnesel kar lepo količino povsem nove vsebine. F1 2018 teh novih lastnosti seveda nima, a gre za solidno izkušnjo preganjanja ovinkov, ki je zdaj postalo kot naročeno za vse tiste, ki bi F1 igre radi preizkusili, a ne bi za njih odšteli preveč denarja.

Boljše ponudbe od 0 € ne boste dobili. Za svoj brezplačni izvod se odpravite na naslednjo povezavo, kliknite gumb “Get the Game”, se vpišite oz. registrirajte nov račun in že boste postali nov in srečen lastnik svojega ključa za F1 2018. Tega morate nato registrirati na Steamu do 17. avgusta, saj takrat poteče njegova veljavnost.

Čas za prevzem brezplačne kopije se izteče že nocoj ob 22.00, zato se splača pohiteti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime