HBO pripravlja posebno epizodo Princa z Bel-Aira

Pretočni servis HBO se je odločil, da gre po stopinjah svojega konkurenta Peacocka, ki že dolgo obljublja ponovno združitev igralcev serije Prijatelji in naredi nekaj podobnega na svoji novi platformi HBO Max.

Posegli so globoko v preteklost in se odločili ponovno združiti ekipo znane komične serije Princ z Bel-Aira. Ta prav posebna epizoda bo začela svoje snemanje 10. septembra, saj je na isti datum 30 let nazaj Princ z Bel-Aira prvič bil prikazan na televizijskih zaslonih.

Za produkcijo bo poskrbel produkcijska hiša Wesbrook Media, ki je pod lastništvom nekdanjega zvezdnika serije Will Smitha. Poleg njega se bodo v epizodi pojavili tudi vsi ostali igralci, kot so Karyn Parsons, Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid ter zabavni DJ Jazzy Jeff. Manjkala bosta samo dva igralca. James Avery, ki je igral strica Phila je leta 2014 umrl star 65 let, pri projektu pa ne bo sodelovala niti igralka Janet Hubert. Ta je v seriji odigrala originalno Vivian, a je bila zaradi prepirov med snemanjem odpuščena.

HBO pravi, da bo ta posebna epizoda vsebovala tudi posebne glasbe, dobro glasbo in veliko plesanja. Upamo, da zopet uprizorijo znani Apache Jump ples iz serije.

To ni edini projekt, ki se tiče Princa, saj Will Smith in njegova produkcijska hiša delata tudi na predelavi te serije v odraslo dramo, ki se bo imenovala preprosto Bel Air.

Žal HBO Max v Sloveniji ni na voljo, tako da se boste morali za svoj ogled te unikatne epizode uporabiti druge vire. Serijo v Sloveniji lahko spremljamo na Netflixu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime